PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
You Me At Six
Fotka:
Město:
Weybridge, Surrey, England
Země:
UK
Členové:
Josh Franceschi – zpěv
Max Helyer – kytara
Chris Miller – kytara
Matt Barnes – baskytara
Dan Flint – bicí, perkuse, samply
Styl:
alternative rock, pop rock, pop punk, post-hardcore
Informace o kapele:
You Me at Six je britská rocková skupina, založená v roce 2004 v anglickém městě Weybridge. Původní sestavu skupiny tvořil zpěvák Josh Franceschi, kytaristé Max Helyer a Chris Miller, baskytarista Matt Barnes a bubeník Joe Philips. Philipse v roce 2007 nahradil Dan Flint a následně skupina působila beze změn v sestavě. Prvních úspěchů se jím dostalo až v roce 2008, kdy vydali své debutové album Take Off Your Colours. Do roku 2014 skupina vydala další tři studiová alba.
zdroj. wikipedia.org
Diskografie:
Take Off Your Colours (2008)
Hold Me Down (2010)
Sinners Never Sleep (2011)
Cavalier Youth (2014)
Night People (2017)
VI (2018)
Suckapunch (2021)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis