PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Within Temptation
Fotka:
Město:
Waddinxveen
Země:
Nizozemí
Členové:
Sharon den Adel – zpěv
Robert Westerholt – kytara
Ruud Adrianus Jolie – kytara
Jeroen van Veen – basová kytara
Martijn Spierenburg – klávesy
Mike Coolen – bicí
Stefan Helleblad - kytara
Styl:
symphonic metal, symphonic rock, celtic metal, gothic metal, doom metal
Informace o kapele:
Within Temptation je nizozemská symphonicmetalová skupina. Typická metalová instrumentace je zde doplněna o jemnější mezzosopránový zpěv zpěvačky Sharon den Adel. Skupina byla založena v roce 1996 členy Robertem Westerholtem a Sharon den Adel. Oba zakladatelé patřili do skupiny The Circle.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Enter (1997)
Mother Earth (2000)
The Silent Force (2004)
The Heart of Everything (2007)
The Unforgiving (2011)
Hydra (2014)
Resist (2019)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis