PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Weezer
Fotka:
Město:
Los Angeles, California
Země:
USA
Členové:
Rivers Cuomo – zpěv, kytara
Patrick Wilson – bicí, perkuse
Brian Bell – kytara
Scott Shriner – baskytara
Styl:
alternative rock, power pop, pop punk, emo, indie rock
Informace o kapele:
Weezer je americká alternativní rocková hudební skupina nominovaná na ocenění Grammy.

Skupina Weezer vznikla v roce 1992 v Los Angeles, jejími zakladateli byli Rivers Cuomo (hlavní zpěvák a kytarista), Patrick Wilson (bicí, vedlejší vokály), Matt Sharp (basskytarista, vedlejší vokály) a Jason Cropper (kytara, vedlejší vokály). Později Matta Sharpa nahradil Mikey Welsh a Jasona Croppera nahradil Brian Bell. Mikey Welsh později odešel a nahradil ho Scott Shriner.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Weezer (1994)
Pinkerton (1996)
Weezer (2001)
Maladroit (2002)
Make Believe (2005)
Weezer (2008)
Raditude (2009)
Hurley (2010)
Everything Will Be Alright in the End (2014)
Weezer (2016)
Pacific Daydream (2017)
Pacific Daydream (2017)
Weezer (Teal Album) (2019)
Weezer (Black Album) (2019)
OK Human (2021)
Van Weezer (2021)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis