PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Vyp.Ni
Fotka:
Město:
Židlochovice
Země:
Česká republika
Členové:
Členové skupiny
Styl:
alterrnative-grunge
Informace o kapele:
Kapela vznikla 30.10.2011 a počáteční vize byla že budem hrát jen převzaté písně Vypsané fixy a Nirvany. Dnes se již kapela snaží přejít převážně na vlastní tvorbu,
Diskografie:
Bývalí členové:

Basák - Jan (2016)
Basák - Ondra (2011 - 2015)
Basák - Tomáš (2014)
Zpěvačka - Markéta (2014)
Trumpetista - Kuba (2013 - 2014)
Bubenice - Daniela (2011 - 2013)
Telefon:
603 244 905
Email:
vyp.ni.mail@gmail.com
Youtube klip:
https://www.youtube.com/watch?v=XoeFlTeXRRM

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis