RADIO SOUNDWAVE - Seznam kapel
PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
The Shins
Fotka:
Město:
Albuquerque, New Mexico
Země:
USA
Členové:
James Mercer – zpěv, kytara
Yuuki Matthews – baskytara, klávesy
Mark Watrous – kytara, klávesy
Casey Foubert – kytara
Jon Sortland – bicí
Patti King – klávesy
Styl:
indie rock, alternative rock, folk rock, dream pop, indie pop, surf rock
Informace o kapele:
The Shins je americká hudební skupina. Vznikla v roce 1996 ve městě Albuquerque v Novém Mexiku. Svou první desku s názvem Oh, Inverted World kapela vydala v roce 2001. Později vydala několik dalších alb. V roce 2014 kapela přispěla písní „So Now What“ na soundtrack k filmu Wish I Was Here režiséra Zacha Braffa. Skupinou během její existence prošlo více hudebníků, jediným stálým členem je frontman James Mercer.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Oh, Inverted World (2001)
Chutes Too Narrow (2003)
Wincing the Night Away (2007)
Port of Morrow (2012)
Heartworms (2017)
The Worm's Heart (2018)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis