PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
The National
Fotka:
Město:
Cincinnati, Ohio
Země:
USA
Členové:
Matt Berninger – zpěv
Aaron Dessner – kytara, baskytara, piano, klávesy, harmonika, mandola
Bryce Dessner – kytara, klávesy, piano
Bryan Devendorf – bicí, perkuse
Scott Devendorf – baskytara, kytara
Styl:
indie rock, alternative rock, post-punk revival, art rock, folk rock
Informace o kapele:
The National je americká rocková skupina, založená v roce 1999 v Cincinnati ve státě Ohio. Skupinu tvoří zpěvák Matt Berninger a dvě bratrské dvojice: Aaron (kytara a klávesy) a Bryce Dessner (kytara) a Scott (baskytara) a Bryan Devendorf (bicí). Své první album skupina vydala v roce 2001 a do roku 2017 jich vydala dalších šest. Album Trouble Will Find Me bylo neúspěšně nominováno na cenu Grammy v kategorii nejlepší alternativní rockové album.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
The National (2001)
Sad Songs for Dirty Lovers (2003)
Alligator (2005)
Boxer (2007)
High Violet (2010)
Trouble Will Find Me (2013)
Sleep Well Beast (2017)
I Am Easy to Find (2019)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis