PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
The Desperate Mind
Fotka:
Město:
Brno
Země:
ČR
Členové:
Martin J. Polák - Lead Vocals & Guitar
Filip Buršík - Guitar & Backing Vocals
David Havelka - Bass & Backing Vocals
Winc Janeček - Drums
Styl:
Punk-rock
Informace o kapele:
The Desperate Mind je čtyřčlenná punkrocková / melodic hardcore punk kapela, ovlivněná především americkými punkovými kapelami Anti-Flag a Strike Anywhere. Tvoří ji Martin J. Polák (zpěv, kytara), Filip Buršík (kytara, vokály), David Havelka (baskytara, vokály) a Winc Janeček (bicí vokály). Kapela vznikla v roce 2011, má za sebou tour po ČR i Evropě (zejména Německo) a několik studiových počinů.
Diskografie:
Symptoms of the Ignition (EP, 2014)
Amassed Sickness (LP, 2015)
False Flag (EP, 2016)
All Walls Will Fall (LP, 2020)
Telefon:
739182366
Email:
thedesperatemind@centrum.cz
Youtube klip:

The Desperate Mind - All Walls Will Fall (2020) - Full Album Stream

Out now! Coming to Apple Music, Spotify, Google Music and other stream services and music stores worldwide on March 5th, 2020.All rights belong to The Desper...

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis