PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
The Decemberists
Fotka:
Město:
Portland, Oregon
Země:
USA
Členové:
Colin Meloy – zpěv, kytara, harmonika
Nate Query – basa, baskytara, cello
Jenny Conlee – klávesy, piano, dechové nástroje
Chris Funk – kytary, mandolína, banjo
John Moen – bicí, perkuse
Styl:
baroque pop, indie folk, indie rock
Informace o kapele:
The Decemberists je americká hudební skupina. Jejími členy jsou zpěvák a kytarista Colin Meloy, kytarista Chris Funk, hráčka na klávesové nástroje Jenny Conlee, basista Nate Query a bubeník John Moen. Vznikla roku 2000 v Portlandu ve státě Oregon a své první dlouhohrající album nazvané Castaways and Cutouts kapela vydala roku 2002. Na několika pozdějších deskách kapela spolupracovala s producentem Tuckerem Martinem a album I'll Be Your Girl (2018) produkoval John Congleton. Kapela vystupovala v různých televizních pořadech, včetně Jimmy Kimmel Live! a Conan.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Castaways and Cutouts (2002)
Her Majesty the Decemberists (2003)
Picaresque (2005)
The Crane Wife (2006)
The Hazards of Love (2009)
The King Is Dead (2011)
What a Terrible World, What a Beautiful World (2015)
I'll Be Your Girl (2018)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis