PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
The Black Keys
Fotka:
Město:
Akron, Ohio
Země:
USA
Členové:
Dan Auerbach – kytara, zpěv, baskytara, klávesy
Patrick Carney – bicí, perkuse
Styl:
garage rock, blues rock, indie rock
Informace o kapele:
Diskografie:
The Big Come Up (2002)
Thickfreakness (2003)
Rubber Factory (2004)
Magic Potion (2006)
Attack & Release (2008)
Brothers (2010)
El Camino (2011)
Turn Blue (2014)
'Let's Rock' (2019)
Delta Kream (2021)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis