PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Switchfoot
Fotka:
Město:
San Diego, Kalifornie
Země:
USA
Členové:
Jon Foreman – zpěv, kytara
Tim Foreman – baskytara
Chad Butler – bicí
Jerome Fontamillas – kytara, klávesy
Drew Shirley – kytara
Styl:
alternative rock, post-grunge, hard rock, indie rock, Christian rock, power pop,
Informace o kapele:
Switchfoot je americká alternativní rocková kapela ze San Diega v Kalifornii. Mají na kontě již šest alb a na tom sedmém právě pracují.
Switchfoot, multi-platinoví rockeři ze San Diega, nikdy neplánovali být slavní.
Po pravdě, když skupina v roce 1996 vznikla, zakládající členové Jon Foreman, Tim Foreman a Chad Butler brali hudbu spíše jako koníček než co jiného. Nikdy neměli v úmyslu se jí živit a určitě je nikdy nenapadlo, jak slavní budou dnes.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
The Legend of Chin (1997)
New Way to Be Human (1999)
Learning to Breathe (2000)
The Beautiful Letdown (2003)
Nothing Is Sound (2005)
Oh! Gravity. (2006)
Hello Hurricane (2009)
Vice Verses (2011)
Fading West (2014)
Where the Light Shines Through (2016)
Native Tongue (2019)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis