PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Spock´s Beard
Fotka:
Město:
Los Angeles, California
Země:
USA
Členové:
Alan Morse - kytara
Dave Meros - baskytara, kláesy
Ryo Okumoto - klávesy
Jimmy Keegan - bicí
Ted Leonard - zpěv, kytara
Styl:
Progressive rock, Progressive metal
Informace o kapele:
Spock's Beard je americká progresivní rocková skupina, založená v Los Angeles v roce 1992 bratry Nealem (zpěv, kytara, klávesy) a Alanem Morseovými (zpěv). Původní sestavu velde nich tvořili ještě Dave Meros (baskytara) a Nick D'Virgilio (bicí). O čtyři roky později se ke skupině přidal ještě japonský klávesista Ryo Okumoto.

V roce 2002 ze skupiny odešel Neal Morse a D'Virgilio se ujal kytary. Za bicí usedl Jimmy Keegan, který až do roku 2011 ve skupině působil jako hostující hudebník a následně se stal právoplatným členem skupiny. V roce 2011 rovněž ze skupiny odešel D'Virgilio a nahradil jej Ted Leonard. Za dobu své existence skupina vydala jedenáct studiových alb; to poslední nazvané The Oblivion Particle vyšlo v srpnu 2015.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
The Light (1995)
Beware of Darkness (1996)
The Kindness of Strangers (1998)
Day for Night (1999)
V (2000)
Snow (2002)
Feel Euphoria (2003)
Octane (2005)
Spock's Beard (2006)
X (2010)
Brief Nocturnes and Dreamless Sleep (2013)
The Oblivion Particle (2015)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis