PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Skillet
Fotka:
Město:
Memphis, Tennessee
Země:
USA
Členové:
John Cooper - zpěv, basová kytara
Korey Cooper - kytara, keyboard
Jennifer Ledger - bicí, druhé hlasy
Seth Morrison - kytara
Styl:
christian rock, christian metal, hard rock, alternative rock, nu metal, symphoni
Informace o kapele:
Skillet je křesťanská rocková kapela, která vznikla roku 1996 v Tennessee (USA). Hrají různé žánry - nejen rock, alternativní rock, jejich muzika sklouzává k industrial rocku a nu metalu.

Kapela od svého vzniku nahrála 8 desek, 2 DVD a mnoho z jejich písní se hrálo v rádiích a ve filmech. Jejich muzika je energická s aktuálními, trefnými texty. Hlas zpěváka Johna Coopera je pro kapelu typický nejen naléhavostí, živostí, ale i surovostí - zase hlavně jedné z posledních desky Comatose.

První dvě alba nahráli pouze tři (John Cooper - zpěv, basa, Trey McClurkin - bicí, Ken Steorts - kytara), z nichž v nynější sestavě zůstal jen John Cooper. Nyní má kapela čtyři členy. Do dnes byla skupina "Skillet" obdarována dvěma cenami Grammy.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Skillet (1996)
Hey You, I Love Your Soul (1998)
Invincible (2000)
Ardent Worship (2000)
Alien Youth (2001)
Collide (2003)
Comatose (2006)
Awake (2009)
Rise (2013)
Unleashed (2016)
Victorious (2019)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis