PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Sin-Dick-8
Fotka:
Město:
České Budějovice
Země:
ČR
Členové:
Ivoš Matuška - zpěv, Vlastimil Kamenský - kytara, zpěv, Radim Verner - baskytara, Honza Hrubý - bicí, Petr Vojta - kytara
Styl:
Hardcore - metal
Informace o kapele:
Skupina SIN-DICK-8 vznikla v roce 2001 seskupili se v ním hudebníci ze zaniknuvších spolků Syndicate, Succes, Uncore, někteří dříve působící ještě např. v Siax, Glowing Ashes a Crawall.
Diskografie:
2004 Scratch your Eyes
2006 Flower Rain
2007 Looking Back
2007 Ucast na kompilaci Gambrinus
2009 Ucast na kompilaci Rock Forever 1
2009 Ucast na kompilaci Parat
2012 Dreams Of Unborn Child
Telefon:
+420737212197
Webová adresa:
Email:
sin-dick-8@seznam.cz
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis