PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Sevendust
Fotka:
Město:
Atlanta, Georgia
Země:
USA
Členové:
Lajon Witherspoon – zpěv
Clint Lowery – el.kytara, vokály
John Connolly – kytara, vokály
Vince Hornsby – baskytara
Morgan Rose – bicí, perkuse
Styl:
nu metal, alternative metal
Informace o kapele:
Sevendust je americká nu-metalová skupina z Georgie. Vznikla v roce 1994 pod názvem "Crawlspace". Své první album "Sevendust" vydala 15. dubna 1997.
Diskografie:
Sevendust (1997)
Home (1999)
Animosity (2001)
Seasons (2003)
Next (2005)
Alpha (2007)
Chapter VII: Hope & Sorrow (2008)
Cold Day Memory (2010)
Black Out the Sun (2013)
Time Travelers & Bonfires (2014)
Kill the Flaw (2015)
All I See Is War (2018)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis