PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Seven
Fotka:
Město:
České Budějovice
Země:
ČR
Členové:
Honza "Kirk" Běhunek - kytara, Lukáš Písařík - zpěv, Lukáš Kuneš - bicí, Tomáš Thomas Kuchta - basa
Styl:
Metal progressive
Informace o kapele:
Diskografie:
CRYING WORLD (2000)
ENTICE FROM SEA (2003)
SEVENS (2004)
THE BEST OF (2 CD - 2005)
LIGHT OF SOULS (2007)
LOST HERO (2009)
SEVEN DEADLY SINS (2009)
THE SEVEN YEARS OF SEVEN (2011)
FREEDOM CALL (2011)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
harustak@alfedus.com
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis