PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Senses Fail
Fotka:
Město:
Bergen County, New Jersey
Země:
USA
Členové:
Buddy Nielsen– zpěv
Dan Trapp – bicí, perkuse
Zack Roach – el.kytara, vokály
Matt Smith - el.kytara, vokály
Jason Black – baskytara
Styl:
Post hardcore, punk, screamo
Informace o kapele:
Diskografie:
2002 From the Depths of Dreams EP
2004 Let It Enfold You
2006 Still Searching
2008 Life Is Not a Waiting Room
2010 The Fire
2013 Renacer
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis