PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Rammstein
Fotka:
Město:
Berlin
Země:
Německo
Členové:
Till Lindemann
Richard Z. Kruspe
Paul Landers
Oliver Riedel
Christoph Schneider
Christian "Flake" Lorenz
Styl:
Neue Deutsche Härte, hard rock, industrial metal, gothic metal
Informace o kapele:
Rammstein je německá industrial metalová hudební skupina, která vznikla v lednu 1994. Členové skupiny pocházejí z bývalé NDR. Rammstein bývají považováni za hlavní představitele hudebního stylu Neue Deutsche Härte s prvky elektronické hudby. Většina textů skupiny je v němčině, zejména v posledních třech albech se však v malé míře objevují i další jazyky (angličtina, francouzština, ruština, italština, jedna skladba je celá ve španělštině).
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Herzeleid (1995)
Sehnsucht (1997)
Mutter (2001)
Reise, Reise (2004)
Rosenrot (2005)
Liebe ist für alle da (2009)
Untitled (2019)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis