PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Powerman 5000
Fotka:
Město:
Boston, Massachusetts
Země:
USA
Členové:
Spider One (Michael Cummings) – zpěv
X51 (Gustavo Aued) – Baskytara
sci55ors (Nick Quijano) – kytara
Dj Rattan (Rattan) – bicí a perkuse
Zer0 (Richard Jazmin) – kytara
Styl:
Industrial metal
Informace o kapele:
Powerman 5000 (občas zkracováno na PM5K) je americká industrialní metalová kapela založená v roce 1991. Skupina vydala během své kariéry sedm alb dosáhla největších úspěchů s albem Tonight the Stars Revolt! z roku 1999. Frontman a jediný původní člen kapely Spider One je mladší bratr jiného metalového muzikanta Roba Zombieho.
Diskografie:
True Force (1994)
The Blood-Splat Rating System (1995)
Mega!! Kung Fu Radio (1997)
Tonight the Stars Revolt! (1999)
Anyone for Doomsday? (2001)
Transform (2003)
Destroy What You Enjoy (2006)
Somewhere on the Other Side of Nowhere (2009)
Copies Clones & Replicants (2011)
Builders of the Future (2014)
Telefon:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis