PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Placebo
Fotka:
Město:
Londýn
Země:
Velká Británie
Členové:
Brian Molko - elektrická kytara, zpěv
Stefan Olsdal - basová kytara
Steve Forrest - bicí
Styl:
Alternative rock, post punk
Informace o kapele:
Diskografie:
Placebo (1996)
Without You I'm Nothing (1998)
Black Market Music (2000)
Sleeping With Ghosts (2003)
Meds (2006)
Battle for the Sun (2009)
Loud like love (2013)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Facebook stránka:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis