PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
PJ Harvey
Fotka:
Město:
Bridport, Dorset
Země:
UK
Členové:
Polly Jean Harvey
Styl:
alternative rock, punk blues, art rock, indie rock, folk rock, experimental rock
Informace o kapele:
Polly Jean Harvey, MBE, (* 9. října 1969, Bridport, Anglie) je anglická zpěvačka, kytaristka a autorka písní, jedna z předních představitelek britského alternative rocku. Mimo kytary ovládá i další nástroje jako jsou piano, saxofon, varhany, basu, harmoniku a v neposlední řadě autoharfu.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Dry (1992)
Rid of Me (1993)
To Bring You My Love (1995)
Dance Hall at Louse Point (with John Parish) (1996)
Is This Desire? (1998)
Stories from the City, Stories from the Sea (2000)
Uh Huh Her (2004)
White Chalk (2007)
A Woman a Man Walked By (with John Parish) (2009)
Let England Shake (2011)
The Hope Six Demolition Project (2016)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis