PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Paramore
Fotka:
Město:
Franklin, Tennessee
Země:
USA
Členové:
Hayley Williams - zpěv
Taylor York - kytara
Zac Farro - bicí
Styl:
alternative rock, pop punk, pop rock, power pop, emo pop, emo
Informace o kapele:
Diskografie:
All We Know Is Falling (2005)
Riot! (2007)
Brand New Eyes (2009)
Paramore (2013)
After Laughter (2017)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis