PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Pakáš
Fotka:
Město:
Příbram
Země:
ČR
Členové:
Jarda Frýbert, Alexandros Dalas, Eva Pospíšilová, Petr Černohorský, Pepa Uzel, Míra Mašek, Robert Wiesinger
Styl:
Ska, funk, rock
Informace o kapele:
Pakáš vznikla v roce 2002 jako folkrocková formace a postupem času se propracovala k dnešnímu soundu. Po celých deset let působení hraje pouze autorské písničky. Pravidelně koncertuje v příbramském Junior klubu, pražském Kainu, plzeňském Hifi klubu apod. Momentálně se připravuje na promo turné k právě vydanému CD s názvem Anatomie.
Diskografie:
2003 - Mimo pravidel
2004 - Beat či nebeat
2009 - Unterhund melody
2010 - Poprask v mýdlové bublině
2012 - Anatomie
Telefon:
724 729 780
Webová adresa:
Email:
yardanehazel@seznam.cz
Facebook stránka:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis