PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
P.O.D.
Fotka:
Město:
San Diego
Země:
USA
Členové:
Sonny Sandoval - zpěv
Wuv Bernardo - bicí
Traa Daniels - baskytara
Marcos Curiel - kytara
Styl:
Alternative Metal, Nu Metal, rap metal, Christian metal
Informace o kapele:
P.O.D. (Payable On Death) je americká alternativně metalová skupina, která byla založena roku 1992. Kapela se skládá ze zpěváka Sonnyho Sandovala, bubeníka Wuva Bernarda, kytaristy Marcose Curiela a baskytaristy Traa Danielse. Málokdo o kapele ví, že jeho členové jsou křesťané a spojili se za účelem vydělat peníze a lečbu zpěvákovy matky. Skupina již vydala sedm studiových alb a prodala po celém světě více než devět milionů cédéček. Také obdržela šest nominací na cenu Grammy a členové vytvořili několik soundtracků. Jejich třetí studiové album The Fundamental Elements of Southtown odstartovalo největší dobu slávy této kapely, přičemž se toto se CD stalo v USA platinové. Následující album, Satellite, bylo ještě úspěšnější a pochází z něj největší singly této kapely, Alive a Youth of the Nation. CD se velmi dobře prodávalo a v USA se stalo třikrát platinové. Po tomto CD se skupina odvrátila od svého dřívějšího hudebního stylu (rap metalu, nu-metalu) a přiklonila se více k melodičtějšímu alternative metalu.
zdroj Wikipedia.org
Diskografie:
Snuff the Punk (1994)
Brown (1996)
The Fundamental Elements of Southtown (1999)
Satellite (2001)
Payable on Death (2003)
Testify (2006)
When Angels & Serpents Dance (2008)
Murdered Love (2012)
SoCal Sessions (2014)
The Awakening (2015)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Facebook stránka:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis