PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Of Mice & Men
Fotka:
Město:
Costa Mesa, California
Země:
USA
Členové:
David Valentino "Tino" Arteaga – bicí, perkuse
Phil Manansala – kytara
Alan Ashby – kytara
Aaron Pauley – baskytara, zpěv
Styl:
metalcore, nu metal, nu metalcore, alternative metal
Informace o kapele:
Diskografie:
Of Mice & Men (2010)
The Flood (2011)
Restoring Force (2014)
Cold World (2016)
Defy (2018)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis