PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
NEEDTOBREATHE
Fotka:
Město:
Seneca, South Carolina,
Země:
USA
Členové:
William Stanley "Bear" Rinehart III – zpěv, kytara, klavír, varhany, harmonika
Nathaniel Bryant "Bo" Rinehart – kytara, banjo, mandolína
Seth Bolt – baskytara, mandolína
Josh Lovelace – hammond varhany, klavír,
Styl:
christian rock, southern rock, country rock, indie rock
Informace o kapele:
Needtobreathe (psáno jako NEEDTOBREATHE) je americká rocková kapela ze Senecy v Jižní Karolíně. Kapelu tvoří Bear Rinehart, Bo Rinehart, Seth Bolt a Josh Lovelace. Vydali pět studiových alb: Daylight (2006), The Heat (2007), The Outsiders (2009), The Reckoning (2011) a Rivers in the Wasteland (2014).
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Daylight (2006)
The Heat (2007)
The Outsiders (2009)
The Reckoning (2011)
Rivers in the Wasteland (2014)
Hard Love (2016)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv INTERPROJECT Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis