PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Mew
Fotka:
Město:
Kodaň
Země:
Dánsko
Členové:
Jonas Bjerre
Johan Wohlert
Silas Utke Graae Jørgensen
Styl:
alternative rock, indie rock, experimental rock, art rock, progressive rock, dre
Informace o kapele:
Mew je dánská indie rocková kapela pocházející z Kodaně. Dohromady se dali v roce 1995 v Hellerupu (severní část Kodaně) a od svého začátku se snažili pozvednout dánskou indie rockovou scénu. Za své třetí album Frengers získali od dánských kritiků v roce 2003 ocenění "album roku" a "skupina roku".
Diskografie:
A Triumph for Man (1997)
Half the World Is Watching Me (2000)
Frengers (2003)
And the Glass Handed Kites (2005)
No More Stories... (2009)
+ - (2015)
Visuals (2017)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv INTERPROJECT Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis