PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Like Fool
Fotka:
Město:
Hodonín
Země:
ČR
Členové:
5ks
Styl:
Metal
Informace o kapele:
Hodonínská Foolcoreová hudební partička LIKE FOOL vznikla na jaře roku 1995. V roce 1996 vzniká první demo Everybody's Like Fool a rok nato je na světě další demokazeta s názvem Prepare For All.

V roce 1998 kromě množství koncertů dostáváme nabídku předskakovat na česko-slovenském turné finským WALTARI, které úspěšně proběhlo začátkem roku 1999. Do konce roku ještě natáčíme třískladbové demo Král lží (první nahrávka v rodném jazyce).

V květnu 2000 vzniká první CD počin Kibernetyk Folck. V roce 2002 po vátězství v soutěži klubu Modrá vopice objíždíme česká a moravská města společně s Kashmir 9:41 a Fourth Face. V závěru roku ještě natáčíme druhé CD Nekontrolujem sebe, ni tvé já. Následující rok se účastníme společně s dalšíma partičkama sňůry koncertů s názvem All Metal Tour po celé Moravě. V lednu 2005 natáčíme třetí CD Pusťte nás dál a následuje Elysion Trip Tour 2005. V soutěži Česká rocková liga obsazujeme 3. místo.

V roce 2006 využíváme šance zúčastnit se části koncertů na turné Arakain.

V tomtéž roce se (z)vrací za mikrofóóón po dvouleté pauze S.L.A.K.H. a v průběhu opětovného plenění českých pódií se pracuje na nových ploužácích.

Je tu rok 2008 a s ním i CD S.M.R.T. XXXIII (Skupina Mladých Rockových Talentů s věkovým průměrem 33 let)

2010-zveme do Hodonína pár zpřátelených kapel a móóóóóóóóóónstrkoncertem slavíme 15-é narozeniny.Poslední člen grůpy je těhotný a vzápětí rodí !!! Od této chvíle smí všech pět členů užívat titul TÁTA (Slakh 2x,Sep 2x,Mendes 2x,Kulas 1x a Hill 1x.............zatim)

Opět je připraveno dost koncíků a vehementně se maká na nových věcech.
2011 se dokončilo EP Veterán foolclor.
29.11.2012 LF předskakují americkým veteránúm ANTHRAX.
Diskografie:
Veterán Foolclor EP 2011
SMRT XXXIII LP 2008
4 FACES HC/Punk split 2007
Pusťte nás dál LP 2005
Nekontrolujeme sebe, ni tvé já (LP 2002)
Kibernetyk Folck (LP 2000)
Prepare for all (demo 1997)
Everybody's L.F. (demo 1996)
Telefon:
725 740 973 Mirek(Sep)
Webová adresa:
Email:
like_fool@email.cz
Facebook stránka:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis