PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Lacuna Coil
Fotka:
Město:
Milan
Země:
Itálie
Členové:
Andrea Ferro — mužský zpěv
Marco Coti Zelati — baskytara, klávesy, kytara
Cristina Scabbia — ženský hlas
Richard Meiz — bicí
Diego Cavallotti — kytara
Styl:
gothic metal, alternative metal
Informace o kapele:
Lacuna Coil je gothic metalová skupina pocházející z Itálie, přesněji z Milána. Kapela je též známa pod jmény Sleep of Right a Ethereal.
Skupinu Lacuna Coil tvoří zpěvačka Cristina Scabbia, zpěvák Andrea Ferro, kytarista Cristiano Migliore, druhý kytarista Marco Biazzi, baskytarista Marco Coti Zelati a bubeník Cristiano Mozzati.
Hudba italské skupiny Lacuna Coil je inspirována gothickou image, používají melodické kytarové linie střídané těžkými a snadnými hlasovými doprovody. Podle vlastního vyjádření je skupina podobná stylu Paradise Lost, Tiamat, Septic Flesh, Type O Negative a dalším.

Skupina se v roce 1994 jmenovala Slep of Right, ale zanedlouho změnili jméno na Ethereal a na konci roku 1997 podepsali smlouvu s Century Media´s. Když už bylo jméno Ethereal zapamatované, opět se přejmenovali. Tentokrát na Lacuna Coil (česky zhruba zapomenutá nebo vynechaná spirála).
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
In a Reverie (1999)
Unleashed Memories (2001)
Comalies (2002)
Karmacode (2006)
Shallow Life (2009)
Dark Adrenaline (2012)
Broken Crown Halo (2014)
Delirium (2016)
Black Anima (2019)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis