PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Kid Rock
Fotka:
Město:
Romeo, Michigan
Země:
USA
Členové:
Robert James "Bob" Ritchie
Styl:
Rock, country, rap rock, rap metal, heavy metal, hard rock, southern rock, hip h
Informace o kapele:
Robert James "Bob" Ritchie (* 17. ledna 1971, Romeo, Michigan, USA), známý pod jménem Kid Rock, je americký hudebník, zpěvák, skladatel a rapper. Byl 5x nominovaný na Grammy Award. Většího úspěchu dosáhl až po vydání alba Devil Without a Cause, kterého se doposud prodalo 11 milionů kusů. Album obsahuje hity jako Bawitdaba, Cowboy a Only God Knows Why. V roce 2000 vydal kompilaci The History of Rock, která obsahuje znovu nahrané písně z předchozích alb a předtím nevydanou píseň "Abortion".
Následující album Cocky mělo ze začátku slabé prodeje, ale po vydání singlu Picture, kde zpíval společně s Sheryl Crow se prodeje alba vyšplhaly nad 5 milionů kusů a album obdrželo zlatou desku. Následující eponymní album neobsahovalo žádnou píseň, která by dosáhla jakéhokoli žebříčku. V roce 2006 vydal živé album Live Trucker.
V roce 2007 vydal album Rock n Roll Jesus, na kterém se taky nacházel hit All Summer Long. Byl to jeho první celosvětový hit, který se umístil na prvním místě prodejnosti v 8 evropských zemích a v Austrálii. Alba se celosvětově prodalo přes 5 milionů kusů, a v USA bylo 3x oceněno platinovou deskou. 16. listopadu 2010 vydal album Born Free, oceněné platinovou deskou. Pro Kid Rocka je to již 6 album oceněné platinovou deskou.
zdroj: wikipedia.org
Diskografie:
1990: Grits Sandwiches for Breakfast
1993: The Polyfuze Method
1996: Early Mornin' Stoned Pimp
1998: Devil Without a Cause
2000: The History of Rock
2001: Cocky
2003: Kid Rock
2006: Live Trucker
2007: Rock n Roll Jesus
2010: Born Free
2012: Rebel Soul
2015: First Kiss
Sweet Southern Sugar
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Facebook stránka:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis