PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Keane
Fotka:
Město:
Battle, East Sussex
Země:
UK
Členové:
Richard Hughes
Tim Rice-Oxley
Tom Chaplin
Jesse Quin
Styl:
alternative rock, pop rock, post-Britpop, soft rock
Informace o kapele:
Keane je britská rocková skupina, která byla založena v roce 1997 v Hastingsu. Členy kapely jsou od počátku Tom Chaplin (zpěv, kytara), Tim Rice-Oxley (klavír) a Richard Hughes (bicí). Do roku 2001 byl součástí skupiny také kytarista Dominic Scott. Nejmladším členem skupiny je kytarista Jesse Quin (basová kytara), který přišel v roce 2007.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Hopes and Fears (2004)
Under the Iron Sea (2006)
Perfect Symmetry (2008)
Strangeland (2012)
Cause and Effect (2019)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Facebook stránka:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis