PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Katatonia
Fotka:
Město:
Stockholm
Země:
Švédsko
Členové:
Jonas Renkse - zpěv, kytara
Anders Nyström – kytara, klávesy
Niklas "Nille" Sandin - baskytara
Daniel Moilanen - bicí
Roger Öjersson – kytara
Styl:
progressive rock, dark rock, progressive metal, doom metal, death-doom
Informace o kapele:
Katatonia je švédská metalová kapela založená ve Stockholmu v roce 1991 Jonasem Renkse (dříve známým jako Lord Seth) a Andersem Nyströme (dříve známým jako Blakkheim). Dřívější alba Katatonie, spolu s alby jako My Dying Bride, Anathema a Paradise Lost, jsou někdy považovány jako předchůdce žánru death/doom.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Dance of December Souls (1993)
Brave Murder Day (1996)
Discouraged Ones (1998)
Tonight's Decision (1999)
Last Fair Deal Gone Down (2001)
Viva Emptiness (2003)
The Great Cold Distance (2006)
Night Is the New Day (2009)
Dead End Kings (2012)
The Fall of Hearts (2016)
City Burials (2020)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis