PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Jackyl
Fotka:
Město:
Kennesaw, Georgia
Země:
USA
Členové:
Jesse James Dupree - zpěv, kytara, řetězová pila
Jeff Worley - kytara
Roman Glick - baskytara
Chris Worley - bicí
Styl:
Southern metal, Southern rock, Hard rock, Heavy metal
Informace o kapele:
Jackyl je americká hard rocková hudební skupina, existující od roku 1990. Skupina je známá hlavně kvůli své skladbě "The Lumberjack" z jejich debutového alba Jackyl, ve které zpěvák skupiny Jesse James Dupree hraje na motorovou pilu, není to však jediná skladba, ve které na ní hraje.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
1992 Jackyl
1994 Push Comes to Shove
1997 Cut the Crap
1998 Stayin' Alive
2002 Relentless
2010 When Moonshine and Dynamite Collide
2012 Best in Show
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis