PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
In This Moment
Fotka:
Město:
Los Angeles, California
Země:
USA
Členové:
Maria Brink – zpěv, piano
Chris Howorth – kytara
Travis Johnson – baskytara
Randy Weitzel – kytara
Kent Diimmel – bicí
Styl:
alternative metal, metalcore, industrial metal, gothic metal, industrial rock
Informace o kapele:
Diskografie:
Beautiful Tragedy (2007)
The Dream (2008)
A Star-Crossed Wasteland (2010)
Blood (2012)
Black Widow (2014)
Ritual (2017)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis