PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Hoobastank
Fotka:
Město:
Agoura Hills, Los Angeles, California
Země:
USA
Členové:
Doug Robb - hlavní vokály, příležitostně kytara (1995–současnost)
Dan Estrin – sólová kytara (1995–současnost)
Chris Hesse – bicí, doprovodné vokály (1995–současnost)
Jesse Charland – baskytara, doprovodné vokály (2009–současnost)
Styl:
post-grunge, alternative rock, hard rock, nu metal, funk metal, ska punk
Informace o kapele:
Diskografie:
Hoobastank (2001)
The Reason (2003)
Every Man for Himself (2006)
Fornever (2009)
Fight or Flight (2012)
Push Pull (2018)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis