PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Highly Suspect
Fotka:
Město:
Cape Cod, Massachusetts
Země:
USA
Členové:
Johnny Stevens – kytara, zpěv, syntezátor, piano
Ryan Meyer – bicí, zpěv
Rich Meyer – baskytara, zpěv
Matt Kofos - kytara, syntezátor
Styl:
alternative rock, hard rock, blues rock, hip hop
Informace o kapele:
Diskografie:
2012 - The Worst Humans [EP]
2013 - The Black Ocean [EP]
2015 - Mister Asylum
2016 - The Boy Who Died Wolf
2019 - MCID
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis