PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Epica
Fotka:
Město:
Reuver, Limburg
Země:
Nizozemí
Členové:
Mark Jansen – kytara, growling
Coen Janssen – klávesy, syntezátor, piáno
Simone Simons – zpěv
Ariën van Weesenbeek – bicí
Isaac Delahaye – kytara
Rob van der Loo – baskytara
Styl:
symphonic metal
Informace o kapele:
Diskografie:
The Phantom Agony (2003)
Consign to Oblivion (2005)
The Divine Conspiracy (2007)
Design Your Universe (2009)
Requiem for the Indifferent (2012)
The Quantum Enigma (2014)
The Holographic Principle (2016)
Omega (2021)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Facebook stránka:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis