PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Deftones
Fotka:
Město:
Sacramento, Californie
Země:
USA
Členové:
Stephen Carpenter - kytara
Sergio Vega - baskytara
Abe Cunningham - bicí
Frank Delgado - klávesy
Chino Moreno - zpěv, kytara
Styl:
alternative metal, experimental rock, art metal, nu metal
Informace o kapele:
Deftones je americká alternative metalová skupina z Kalifornie, jejíž počátek spadá do roku 1988. Členové Deftones jsou: Chino Moreno (zpěv a kytara), Stephen Carpenter (kytara), Chi Cheng (basa), Frank Delgado (klávesy) a Abe Cunningham (bicí). Skupina vydala již osm studiových alb, jejich zatím poslední počin je z roku 2016 a nese název Gore.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Adrenaline (1995)
Around the Fur (1997)
White Pony (2000)
Deftones (2003)
Saturday Night Wrist (2006)
Diamond Eyes (2010)
Koi No Yokan (2012)
Gore (2016)
Ohms (2020)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis