PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Cage the Elephant
Fotka:
Město:
Bowling Green, Kentucky
Země:
USA
Členové:
Matthew Shultz – zpěv
Brad Shultz – kytara
Daniel Tichenor (referred to as 'Tich') – baskytara
Jared Champion – bicí, perkuse
Nick Bockrath – kytara, klávesy
Matthan Minster – piano, klávesy, kytara
Styl:
indie rock, alternative rock, garage rock, punk blues
Informace o kapele:
Cage the Elephant je americká rocková kapela z Bowling Green, Kentucky, která vznikla v roce 2006. První album kapely, které se jmenuje Cage the Elephant, bylo vydáno 2008, které mělo velký úspěch jak v USA tak v UK. Album je ovlivněnoklasickým rockem, funk tak i blues. Kapela vydala ještě alba Thank You, Happy Birthday a Melophobia.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Cage the Elephant (2008)
Thank You, Happy Birthday (2011)
Melophobia (2013)
Tell Me I'm Pretty (2015)
Social Cues (2019)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis