RADIO SOUNDWAVE - Seznam kapel
PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Bush
Fotka:
Město:
London, England
Země:
UK
Členové:
Gavin Rossdale – zpěv, kytara
Robin Goodridge – bicí, perkuse
Chris Traynor – kytara
Corey Britz – baskytara, klávesy
Styl:
post-grunge, grunge, hard rock, alternative rock
Informace o kapele:
Bush je britská post-grunge /alternativní hudební skupina založena v Londýně roku 1992 Gavinem Rossdale, Nigelem Pulsfordem, Davem Parsonsem a Robinem Goodridgem. V roce 2002 se skupina rozpadla, v roce 2010 však došlo k obrození skupiny. Skupina Bush vydala během své existence celkem 5 studiových alb, s nimiž se stala 10× multiplatinovou a stala se jednou z nejprodávanějších kapel 90. let (v USA bylo prodáno více jak 10 miliónů hudebních nosičů). Přes svůj velký úspěch v USA dosahovala (dosahuje) skupina poměrně malého úspěchu ve své domovské zemi a v Evropě. Název Bush si kapela vybrala podle části Londýna Shepherd's Bush odkud původní členové pocházejí.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Sixteen Stone (1994)
Razorblade Suitcase (1996)
The Science of Things (1999)
Golden State (2001)
The Sea of Memories (2011)
Man on the Run (2014)
Black and White Rainbows (2017)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis