PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Buckcherry
Fotka:
Město:
Anaheim, California,
Země:
USA
Členové:
Josh Todd – zpěv, kytara, piáno
Stevie D. – kytara
Kelly LeMieux – baskytara
Francis Ruiz – bicí
Billy Rowe - kytara
Styl:
hard rock
Informace o kapele:
Buckcherry je americká rocková kapela z Anaheimu, v Kalifornii, která vznikla v roce 1995. Než se kapela v létě 2002 rozpadla, vydala dvě alba - Buckcherry (1999) a Time Bomb (2001). V roce 2005 zpěvák Josh Todd a kytarista Keith Nelson Buckcherry obnovili a 16.4.2006 vydali nové album s názvem 15. Jejich páté album s názvem Black Butterfly vyšlo v září 2008 a páté s názvem All Night Long v srpnu 2010. Buckcherry vydali své šesté studiové album Confessions 19.2.2013 a zatím poslední sedmé album s názvem Rock 'n' Roll vyšlo 21.8.2015.
zdroj wikipedia.org
Diskografie:
Buckcherry (1999)
Time Bomb (2001)
15 (2005)
Black Butterfly (2008)
All Night Long (2010)
Confessions (2013)
Rock 'n' Roll (2015)
Warpaint (2019)
Hellbound (2021)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis