PLAY play  Media Player  |  Flash
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Breaking Benjamin
Fotka:
Město:
Wilkes-Barre, Pennsylvania,
Země:
USA
Členové:
Benjamin Burnley – zpěv, kytara
Keith Wallen – kytara
Jasen Rauch – kytara
Aaron Bruch – baskytara
Shaun Foist – bidí, perkuse
Styl:
hard rock, post-grunge, alternative metal
Informace o kapele:
Diskografie:
Saturate (2002)
We Are Not Alone (2004)
Phobia (2006)
Dear Agony (2009)
Dark Before Dawn (2015)
Ember (2018)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis