PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Birds of Tokyo
Fotka:
Město:
Perth, Western Australia
Země:
Austrálie
Členové:
Ian Kenny - zpěv
Glenn Sarangapany - klávesy
Adam Spark - kytara
Adam Weston - bicí, perkuse
Ian Berney – baskytara
Styl:
alternative rock
Informace o kapele:
Birds of Tokyo je alternaivní rocková kapela z Austrálie. Dala se dohromady v roce 2004 ze členů dvou kapel: Karnivool a Tragic Delicate.
Diskografie:
Day One (2007)
Universes (2008)
Birds of Tokyo (2010)
March Fires (2013)
Brace (2016)
Human Design (2020)
Telefon:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis