PLAY play  Media Player  |  Web
128 kbps
PRÁVĚ HRAJE

Seznam kapel

Název kapely:
Amaranthe
Fotka:
Město:
Gothenburg
Země:
Švédsko
Členové:
Elize Ryd – čistý ženský zpěv
Nils Molin – čistý mužský zpěv
Henrik Englund Wilhelmsson – chrapot
Olof Mörck – kytara, klávesy, sytezáror
Johan Andreassen – baskytara
Morten Løwe Sørensen – bicí
Styl:
power metal, metalcore, dance-rock, melodic death metal
Informace o kapele:
Diskografie:
Amaranthe (2011)
The Nexus (2013)
Massive Addictive (2014)
Maximalism (2016)
Helix (2018)
Manifest (2020)
Telefon:
Webová adresa:
Email:
Youtube klip:

< zpět na seznam

 
Klik.tv Studio CI6 Partner OSA www.bratriwebu.cz - tvorba webových stránek, grafické práce, reklama Intelis